Skip to main content

Rose Bertram heeft het helemaal gehad met de juice over haar leven. Ze haalt nu ook uit naar de kanalen, die roddels over haar privéleven de wereld in helpen.

Roddels

Er ging een langer tijd rond dat, het topmodel, een wild leven zou leiden. Ze zou met Leonardo DiCaprio en Kylian Mbappé daten. Meerdere kanalen beweerden ook dat ze niet vies is voor drugsgebruik. De roddels zouden volgens haar zijn begonnen na haar breuk met Gregory van der Wiel. Deze verhalen zouden heel veel impact hebben gehad op haar familie.

Impact op familie

De geruchten zitten haar niet in de koude kleren. De kanalen zouden een ander beeldvan haar schetsen. Rose Bertram zou als slechte moeder worden neergezet en de nanny al het werk laten doen terwijl zij zelf aan het feesten en reizen is. “Ik denk dat ik uiteindelijk meer thuis ben dan iemand met een nine to five job.”

Ondanks ze een dikke huid heeft, doen de verhalen haar pijn. Haar ex-vriend, kinderen en familie lijden er ook onder. Ze vindt dat er meer uitgesproken moet worden over de kanalen. “Omdat het belachelijk is en omdat het mijn geestelijke gezondheid verstoort. Ik lig hier wakker van, vraag me af wat mensen in godsnaam van me denken als ze dit soort dingen zien.”

Bedreiging

Doordat een Franse juicekanaal een roddel de wereld in bracht, kreeg ze zelfs een doodsbedreiging.  “Iemand stuurde een bericht dat hij mij en mijn kinderen zou ‘afmaken’ als ik in Parijs zou komen. Ik vind dat verschrikkelijk. Ik heb twee dagen in bed gelegen met de dekens over me heen.”

Ze noemt de juicekanalen gevaarlijk. Mensen gaan geloven in leugens. De onmacht die ik daardoor voel is… Weet je, het is schadelijk en die schade is moeilijk te repareren. Ik kan nog zo vaak zeggen dat het leugens zijn, maar als mensen ervoor kiezen om die leugens te geloven, houdt het op.”

Bekijk de beelden hier:

Bron: Kijk.nl, @lifeofyvonne

Leave a Reply