Skip to main content

Roxeanne Hazes is nu definitief weg bij moeder Rachel en heeft haar huis leeggehaald. Ze zou vorige week al haar persoonlijke spullen hebben opgehaald bij haar moeder Rachel. Roxeanne zou ook de spullen van broer André willen meenemen, maar daar ging Rachel niet mee akkoord.

Roxeanne Hazes persoonlijke bezittingen Rachel

Het juicekanaal RealityFBI schrijft dat ze haar resterende persoonlijke bezittingen heeft opgehaald bij haar moeder: “Bronnen dicht bij de familie Hazes wisten ons te vertellen dat Roxeanne haar resterende persoonlijke bezittingen heeft laten ophalen bij Rachel”. Volgens het juice kanaal waren het veel spullen: “Blijkbaar was het zoveel dat partner en manager Erik Zwennes niet alles in één keer kon meenemen”.

Roxeanne en André weer contact

Roxeanne zou weer contact hebben met haar broer André. Ze zou daarom de spullen van André willen meenemen. Rachel zou hier niet mee akkoord zijn gegaan schrijft RealityFBI: “Maar daar ging Rachel niet mee akkoord. We hebben Erik gevraagd naar deze situatie. Hij las de vraag, maar reageerde niet”.

André en Roxeanne hebben beide problemen met hun moeder. Er zijn al een tijdje verhalen dat de twee wel weer contact hebben. Dat vertelde Patty Brard in Shownieuws: “Ze heeft nu contact met André”. Zo zou Roxeanne een gesprek willen met André : “Er komt een gesprek en dat is mooi nieuws. Dat wil zeggen dat er ook een keer contact komt over die hele affaire die er speelt. Die rechten om die naam.”

André wilde geen ruzie

Er zou volgens Patty Brard niet veel zijn gebeurd tussen André en Roxeanne. Ze vertelt in Shownieuws: “Wat er is voorgevallen is dat Dré eigenlijk de ruggengraat van een weekdier heeft. Hij wilde met z’n moeder en met Roxeanne geen ruzie”. “Het hele ding is dat Roxeanne wel een beetje beledigd was omdat broerlief haar een beetje in de steek heeft gelaten. Ze heeft misschien nog wel wat langer de tijd nodig, maar ik zou het fantastisch vinden als ze deze kerst in elk geval met de kinderen ergens afspreken en dat dat een eerste stap zou zijn naar de eerste rust in de familie”. Patty Brard hoopt in ieder geval op het beste.

Bekijk hier de beelden en meer info

Bron: Instagram, Shownieuws, DenD