Skip to main content

Royce de Vries, zoon van Peter R de Vries, sprak gister in de talkshow van Khalid en Sophie. Khalid, waar Royce vrienden mee schijnt te zijn, vroeg hem (voor het eerst) naar de vriendin van zijn vader; Tahmina Akefi. Al een tijdje gaan er geruchten rond, dat het niet helemaal lekker loopt tussen de twee.

Tahmina

In januari kwam Tahmina Akefi naar voren als de vriendin van Peter R. de Vries. In een documentaire op NPO 1 die mensen massaal keken, vertelde ze vrij uitgebreid over hun relatie. Vanuit verschillende hoeken reageerden mensen ontdaan op hoe ver ze daarin ging. Het niet reageren van de ex-echtgenote en kinderen van Peter, sprak volgens sommigen al boekdelen.

Geruchten

Tahmina zei zelf eerder al dat er absoluut geen sprake is van ruzie tussen de nabestaanden. Ze gaf aan dat de geruchten niets meer waren dan dat; geruchten. “Hebben zij officieel gereageerd dan? De roddelaars hebben geprobeerd een ruzie uit te lokken tussen ons, maar dat is faliekant mislukt”, zei ze van de week.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer, van juicekanaal @lifeofyvonne, beweert echter het tegendeel: “Nadat Tahmina naar buiten is getreden met de docu volgde Royce haar ineens niet meer [op Instagram]”, zegt zij. “Verder heb ik gehoord (via via) dat de familie geprobeerd heeft om tegen te houden dat Tahmina in de rechtbank spreekt. Dat is in ieder geval niet gelukt.”

Royce de Vries

Tahmina deed onlangs haar zegje in de rechtbank. Gister vroeg Khalid Royce naar zijn gevoelend daarbij. “Ze heeft heel liefdevol over mijn vader gesproken”, zei hij hierop. Hij reageerde niet heel uitegebreid, maar liet weinig te gissen over: “Ik weet zelf ook wel uit ervaring dat het niet makkelijk is om je spreekrecht uit te oefenen in aanwezigheid van camera’s en zo’n volle rechtszaal. Dat heeft ze gewoon heel knap gedaan.”

Bekijk hieronder de beelden:

Bron: Mediacourant, Twitter, Youtube

Leave a Reply