Skip to main content

Vandaag kwamen er meerdere verhalen naar buiten over presentator Ruben Nicolai. Hij boekte voor meerdere dagen een kamer in het Bilderberg-hotel in Rotterdam. Er zou elke dag een andere dame naar beneden komen volgens een medewerker van het hotel.

Schaamteloos “Elke dag met een andere vrouw”

Ruben verbleef er niet voor opnames, hij boekte de kamer zelf. Yvonne deelt dat ze het schaamteloos vindt. Het zou zijn gebeurd in 2019, net voordat Corona de wereld in zijn greep had. De medewerker benadrukt wel dat Ruben heel aardig is: “Hij is wel heel aardig hoor! Maar ik vond het apart dat hij elke dag met een andere vrouw kwam hahahaha”.

Af en toe een jong grietje

Het blijft niet alleen bij dit ene verhaal: “Ik werkte zes jaar geleden in een hotel. Hij kwam daar ook regelmatig. Op een avond had die zijn autosleutel achtergelaten bij de receptie omdat die bang was dat die deze zal verliezen. Volgende ochtend helemaal brak kwam die naar ons toe om een taxi to bestellen, want hij was zijn autosleutel kwijt. Ik ging helemaal stuk en maar met een lieve glimlach zijn autosleutel teruggeven.” Gingen er ook vrouwen mee naar zijn kamer? “Af en toe wel een jong grietje, maar deed die niet heel geheimzinnig over”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram