Skip to main content

Nog niet zo lang geleden maakten Ruud de Wild (50) en presentatrice Olcay Gulsen (38) hun relatie wereldkundig. Vier maanden later is het sprookje alweer voorbij, zo laat de radio-dj op Instagram weten.

“Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde”, schrijft De Wild, die zijn respect uit voor Olcay. “Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant.”

Eind maart maakten de twee officieel bekend een stelletje te zijn. “Ik zag Ruud naar binnen lopen en heb hem van buitenaf bekeken en voelde dat het een interessante man was”, vertelde Olcay destijds aan Grazia.”We kenden elkaar via Boulevard, maar het contact verwaterde. Toen ik net was verhuisd na mijn relatiebreuk, stuurde hij me een berichtje: of ik mee wilde doen aan zijn podcast.”

Vorige week waren Ruud de Wild en Olcay Gulsen nog samen op vakantie in Kroatië en Rome.

https://www.instagram.com/p/ByaLi1Toki4/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply