Skip to main content

Sarah van Soelen heeft na haar breuk met André Hazes een lange tijd contact gehouden met zijn moeder Rachel Hazes. Er zou nu iets zijn voorgevallen tussen de twee: Ze zouden elkaar volgens geruchten niet meer kunnen uitstaan.

Rachel Hazes en Sarah van Soelen volgen elkaar niet meer

Het is meerdere volgers opgevallen dat Rachel Hazes en Sarah van Soelen elkaar niet meer volgen op Instagram. Het juicekanaal RealityFBI schrijft: “Wie er in ieder geval niet in de nieuwe brasserie van Rachel mag komen is Sarah”. Het is niet bekend wat er precies is gevallen, dat is niet duidelijk. Volgens het juicekanaal kwamen de twee elkaar onlangs tegen bij een dinnershow, maar mocht Sarah niet plaatsnemen aan de tafel van Rachel.

Sarah van Soelen is Hazes-moe

De ruzie zou volgens Shownieuws te maken met uitspraken die Sarah onlangs deed in Shownieuws. Ze vertelde in de uitzending: “Ik ben misschien wel het meest Hazes-moe van iedereen”. Haar opmerking zorgde voor verbazing bij Shownieuws: “Wij waren daar verbaasd over, want ze had wel altijd goed contact met Rachel. Maar dat lijkt nu ook verleden tijd”, zei Guido den Aantrekker.

Sarah deelt sneer uit

Onlangs deeld Sarah ook een sneer uit naar de andere exen van Andre, Bridget en Monique. Ze deelt een sneer uit in een interview met De Showbuzz: “Ik ga mezelf sowieso niet vergelijken met die andere twee exen, want ik ben niet van die leeftijd”.

Bekijk hier de post

Bron: Instagram, DenD, Beeld: BSR Agency