Ruzie Veronica Inside mannen nóg erger geworden na gesprek! (Video)

De ruzie tussen de Veronica Inside mannen is nog erger geworden na een eerste gesprek met elkaar en ‘directeurtje’. Dat heeft Johan Derksen gezegd vlak na het gesprek.

Ruzie Veronica Inside mannen nóg erger geworden

Ook Wilfred Genee en Rene van der Gijp reageerden na het gesprek. Maar Wilfred wilde niets kwijt over wat er is besproken. Rene is net als Johan van mening dat het niet meer zo kan.

Johan wil nu nooit meer met Wilfred Genee in de huidige setting aan tafel bij Veronica Inside. Volgens hem heeft heeft Genee het programma onherstelbaar beschadigd.

Johan is er klaar mee

Johan zegt: “Van der Gijp en ik zouden volledig ongeloofwaardig zijn als we met Wilfred dit programma op deze manier blijven maken. We hebben dit principiële besluit genomen”,

Over het schrappen van de uitzending maandag zegt Johan: “Van der Gijp en ik zouden toch niet naar de studio zijn gekomen. Dus dan heb je geen programma.”

Johan over Wilfred: “Als Wilfred mij een foto toont van Akwasi dan weet hij dat ik daar op reageer en dat vindt hij dan uitstekend. Later, in dat debat, neemt hij het me kwalijk dat ik dat heb gezegd. Dat is hypocriet, met zo iemand kan ik niet meer om de tafel zitten.”

“Dan ben ik ongeloofwaardig. Het is het duurste principiële besluit dat ik ooit heb genomen, want ik gooi 600.000 euro weg. In de setting van Veronica Inside kan dat niet meer.”

Bekijk hieronder de emotionele reacties:

Bron: VI, Youtube