Skip to main content

In de succesvolle BROERS-podcast van de Hofman-broers was Dries Roelvink afgelopen maandag onderwerp van gesprek en daar is Dries ‘not amused’ mee. De broers halen flink uit naar Dries en Sam Hofman heeft zelfs gezegd dat Dries niet meer hoeft te leven.

Dries hoeft niet meer te leven van Sam Hofman

In de BROERS-podcast zegt Sam over Dries: “Ik vind hem zo kut. Hij moet echt met zijn blote voeten in de LEGO vallen.” Als Rijk vraagt waarom, zegt Sam het volgende: “Hij is toch met dat wijntje altijd? Hij hoeft niet meer te leven.”

Rijk schrikt van die opmerking van Sam: “Ja sorry, dat ging van LEGO naar iets heftigs”. Daar reageert Sam als volgt op: “Dat was wel heel overdreven. Maar ik vind hem zo irritant, als hij zo van die filmpjes maakt dat hij telkens wijn zit te proeven.”

Dries Roelvink haalt uit naar broers Hofman en dreigt met zoons

Dries laat aan Shownieuws weten naar het fragment van de BROERS-podcast te hebben geluisterd en ‘not amused’ te zijn. Hij vertelt: “Die jongens zoeken over mijn rug naar meer aandacht en meer volgers. Hun taalgebruik vind ik stuitend, want ze gebruiken het woord kanker zowat in elke regel.”

Hij laat het weten dat het hem niet raakt, Sam en Rijk zeggen over hem en dreigt met zijn zoons: “Maar ik hoop niet voor ze dat ze binnenkort toevallig mijn zoons tegenkomen.

Evert Santegoeds haalt ook uit naar broers Hofman

Roddeljournalist Evert Santegoeds haalt ook uit naar de broers in de podcast Strikt Privé. Hij vindt het apart dat de broers Hofman deze uitspraken doen na de recente gebeurtenis van BOOS-presentator Tim Hofman: “Dit zegt dus het broertje van Tim Hofman, degene die in rep en roer was toen er een verdwaasde man een pistool afgaf bij BNNVARA.”

Santegoeds vindt het allemaal erg ver gaan dat de Hofman-broers deze uitspraken doen en hoopt dat de oudste broers, Tim Hofman zijn jongere broertje erop aanspreekt.

Bekijk hier de beelden

@driesroelvinkofficial

♬ Me Olvide De Vivir – Julio Iglesias

Bron: Instagram, Panorama