Skip to main content

Samantha ‘Barbie’ de Jong liet afgelopen weekend via Instagram plotseling weten dat zij en haar vriend Maron Hill uit elkaar zijn. Tot ieders verrassing, inclusief Maron zelf, die blijkbaar van niets wist.

Afgelopen weekend schreef ze op Instagram: “Heerlijk, ben weer vrijgezel. Maron en ik zijn uit elkaar.” Aan Shownieuws meldde Maron echter dat hij zelf helemaal van niets afwist!

De realityster gaat al langere tijd door een moeilijk periode. Zo ondernam ze meerdere zelfmoordpogingen en werd ze enige tijd opgenomen in een kliniek.

De afgelopen tijd leek het echter weer wat beter met Samantha te gaan, toen zij en haar nieuwe nieuwe vriend Maron in verwachting waren van een kindje, maar vorige maand verloren de twee de baby na een miskraam. Dit is Barbie niet in de koude kleren gaan zitten.

Barbie schrijft op Instagram: ” Na een rotweekend probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden hebt en hij niet meer in je leven is! Half jaar lang 24/7 bij elkaar geweest, net een kindje verloren samen. Hoeveel meer pijn kan een mens nog hebben?โ€

Ook zegt Samantha te balen van alle haatreacties die ze de afgelopen tijd kreeg. “Van mensen waarvan je dacht dat ze het beste met je voor hebben. Walgelijk echt! Ik haat het als mensen liegen en bedriegen en vooral niet eerlijk zijn. Daar kots ik het meeste van. Ik ben een goed persoon van mezelf. Ik gun iedereen alles. Waarom gebeuren er altijd dingen bij de mensen die het juist niet verdienen?โ€

Leave a Reply