Skip to main content

De omstreden kliniek van Diana Gabriels zou een tijdje geleden zijn gestopt, maar juice channel, schrijft nu dat toch weer bezig is in de kliniek. Ze deelt nu een foto waarop ze verteld dat Samantha ‘Barbie’ onder het mes gaat in haar kliniek voor een nieuwe ingreep.

Samantha ‘Barbie’ ingreep

Volgens juice channel, doet Diana Gabriels er alles aan om negatieve publiciteit over haar kliniek uit te wissen: “De laatste dagen wordt er op de Instagrampagina van @praktijkdianagabriels ook weer reclame gemaakt met Samantha de Jong zij zou daar onder het mes gaan vandaag. Deze vrouw doet er alles aan om alle negatieve publiciteit over haar kliniek uit te wissen en door te gaan onder een andere naam, maar zoals je ziet niet goed genoeg”.

Kliniek van Diana Gabriels

Eerder dit jaar is Tim Hofman nog bij Diana langs geweest nadat hij weer ontzettend veel klachten over haar had gekregen. Diana gaf toen aan dat ze gestopt was met haar kliniek en ze zich op iets anders ging focussen. Dit heeft ze ook even gedaan. Maar van korte duur. Nu de storm rondom haar is gaan liggen pakt ze haar werkzaamheden gewoon weer op alsof er nooit iets gebeurd is.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Juice channel