Skip to main content

In een recente aflevering van Roddelpraat werden er beelden gedeeld van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. Op de beelden is te zien dat Samantha haar diensten aanbiedt op een 18+ website. De reality ster heeft inmiddels gereageerd en ze is niet blij met de heren van roddelpraat.

18+ video

Jan Roos en Dennis Schouten hebben een anonieme tip binnengekregen over Samantha de Jong. Zo zou zij haar diensten aanbieden, 150 euro per uur en zonder condoom 200 euro. ‘Ik heb een filmpje waarin ze zich voordoet als Naomie met een zwarte pruik’, aldus de anonieme bron. De heren van Roddelpraat hebben het filmpje gedeeld in hun aflevering. Je kan de video hieronder bekijken. Het gedeelte over Samantha de Jong is vanaf 23:00 te zien.

Samantha de Jong reageert

Samantha de Jong heeft een post geplaatst, waarbij ze in haar caption reageert op Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat. ‘Waar je ogen niet waren, moet je mond niet spreken’, schrijft ze. ‘Dat filmpje over Naomie is dus vorig jaar gemaakt als een grapje. We deden iemand na. We weten dat stoute filmpjes niet met kleding aan worden gemaakt he? Dus bij deze, doe beter je huiswerk’.

Bekijk de post van Samantha hieronder.

Bekijk hier de post en video van Roddelpraat

https://www.youtube.com/watch?v=tspuwB5bWtc

Samantha en ‘Barbie’:

Bron: Roddelpraat, Instagram

Leave a Reply