Samantha ‘Barbie’ met spoed naar ziekenhuis na nieuwe zelfmoordpoging

Heftig nieuws zojuist over reality ster Samantha de Jong, ook bekend als Barbie. Zij heeft opnieuw een zelfmoordpoging geadaan en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, zo meldt Shownieuws.

“Er staan veel politiewagens in de straat van ‘Barbie’. Ze zou rond 12:45 van het balkon zijn gesprongen en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.””Samantha is voorlopig niet aanspreekbaar.” zo meldt de bron.

Maron Hill, haar vriend en MC van DJ Jean, is direct richting Scheveningen gegaan. Maron laat zojuist aan Shownieuws weten dat de situatie van Samantha stabiel is.

Michael van der Plas melde na haar eerdere poging in 2018 dat dit zeker niet haar eerste poging is: “Wat bijna niemand weet, is dat dit al de derde keer was dat Samantha zich van het leven wilde beroven. Maar bracht ze de eerste keer de kinderen nog van tevoren naar haar ouders, deze laatste keer was onze zoon Milano er gewoon bij! Je moet er toch niet aan denken dat zij hem de volgende keer in haar wanhoop meeneemt als ze weer wat onderneemt.”

Hieronder Michael’s volledige reactie: