Skip to main content

De veelbesproken ex van André Hazes Sarah van Soelen is opnieuw in het nieuws om een opmerkelijke ingreep. Ze is natuurlijk bekend van haar volle lippen het is geen geheim dat ze die heeft laten doen, maar nu gaat ze het andersom doen: ze laat ze juist oplossen.

Sarah van Soelen lippen

Sarah is blij met haar lippen en vindt ze mooi maar toch gaat ze voor kleinere:. ,,Deze big lips ga ik laten oplossen. Of het in één keer of twee keer moet gebeuren moeten we even kijken.”

Verkleinen

Sarah laat weten dat ze niet helemaal zeker is van het resultaat: ,,Ik heb geen idee hoe het eruit gaat zien en of het überhaupt nog wel mooi is. Ik ben en blijf nog steeds Saar dus het wordt weer opgevuld. Alleen dan platter, mooier, kleiner. Want jullie kennen mij ook niet anders. Maar we willen anders. We willen nieuw, we willen fris, dus we gaan het gewoon proberen.”

,,Ik vind mijn lippen niet lelijk. Heel veel mensen in Nederland wel. Maar gewoon lekker je mening voor je houden. Drie jaar geleden had ik er een paar lippen op staan, dat was niet gezond meer.”

Bekijk hier de beelden ervoor en het resultaat:

Sarah na de ingreep:

Via IG, DenD