Skip to main content

Sarah van Soelen, beter bekend als André Hazes jr.-ex, vertelt in een interview dat ze al haar fillers heeft laten verwijderen. Ze vertelt ook waarom haar lippen er nog zo vol uitzien.

Sarah van Soelen heeft volle lippen van zichzelf

In een interview met Showbuzz vertelt Sarah het volgende: “Ik heb volle lippen van mezelf”. Een tijd geleden kondige Sarah aan dat ze haar lipfillers ging verwijderen, dit deelde ze ook met haar volgers. Ze had jarenlang namelijk in haar lippen gespoten en vertelt nu “Niet alles zal uit je lip gaan”. Ze benadrukt dat je littekenweefsel hebt en dat ze haar oude lippen nooit terug krijgt.

De dikke lippen van Sarah zijn dus nu niet meer vanwege de fillers die ze heeft gezet maar vanwege het littekenweefsel van de injecties: “Ik heb mijn lipfillers eruit laten halen en mijn borsten verkleind. Verder heb ik niks neps aan mijn lichaam. Ik had extensions, mijn haar is nu kort. Op dit moment heb ik alleen een nepstaart in. Voor de rest blijft de botox.”

Rimpels heeft Sarah van Soelen niet meer

Waar zit de botox dan in het gezicht van Sarah? “Rimpels komen er bij mij niet in. Néé! Ik ben 27, maar ik heb geleefd voor iemand van vijftig. Ik probeer wel minder te spuiten, ik doe één keer in het jaar mijn voorhoofd en mijn frons.”

Mist Sarah haar oude cupmaat eigenlijk? Een beetje. “Ja, zeker! Ik moet wel wennen aan mijn borsten, ik vind ze heel klein. Ik pas nog wel mijn oude beha’s, alleen is het nu wat minder gevuld. Het is oké, maar ik moet eraan wennen dat het natuurlijk is.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mediacourant