Skip to main content

Sarah van Soelen blikt terug op haar breuk met André Hazes. Ze vertelt in een het interview alles over de turbulente periode in haar leven, en onthult enkele nieuwe details over de breuk die nog niet eerder verteld waren.

Sarah van Soelen over breuk met André Hazes

Sarah blikt in de Libelle terug op deze roerige tijd. Ze vertelt: “Er werd aan de lopende band over ons geschreven, maar er werd vooral ook zo veel verzonnen. Halve waarheden kwamen online omdat ze smeuïg waren”. Er gingen in die periode veel geruchten over drank en verdovende middelen terwijl ze probeerde om daar vanaf te komen. Ze vertelt: “Natuurlijk is dat nog steeds een zwak punt waar je me op kunt pakken”.

Sarah zag relatiebreuk niet aankomen

Ze vertelt dat de relatiebreuk toen ‘als donderslag bij heldere hemel’ kwam. Het leek volgens haar namelijk toen heel goed te gaan: “We hadden een huis gekocht, hadden het over kinderen. En toen: patsboem, alles weg. Ik was totaal in shock.”

Ze blikt ook terug op alle negatieve reacties die ze toen ontving: “Ze hebben geen idee wat ze aanrichten” vertelt Sarah over de juicechannels die destijds over haar berichtten.

Op het moment is Sarah niet echt bezig met liefde en ziet ze wel wat er op haar pad komt: “Mocht er een bekende man op mijn pad komen, dan denk ik daar helemaal nu wel honderd keer over na.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RTL Boulevard, Libelle