Skip to main content

Sarah van Soelen geniet na haar relatie met André Hazes volop van het vrijgezellenleven. Toch, lijkt de 25-jarige ex van dré momenteel druk opzoek te zijn naar een nieuwe vlam. Zo druk dat ze er op een feestje voor is weggestuurd..

‘Weggestuurd’

Een tijdje geleden zou Sarah van Soelen zijn weggestuurd op een feestje, meldt Juice Channel op Instagram. “Ze ging namelijk op een gegeven moment als enige dame tussen een aantal mannen staan die al een vriendin of een vrouw hebben.”

Sarah zou zich zo flirterig hebben gedragen dat ze uiteindelijk is weggestuurd. “Daar waren de mensen die het feest gaven niet van gediend en hebben haar vriendelijk verzocht het feest te verlaten.”

‘Het gaat hartstikke goed met mij’

Eerder leek het er al op dat Sarah haar relatie met André achter zich heeft gelaten, maar was nog niet duidelijk dat ze ook alweer andere mannen in het vizier heeft. Ze heeft André inmiddels volledig achter zich kunnen laten. “Het gaat hartstikke goed met mij en volgens mij ook met André”, vertelde ze afgelopen week in gesprek met RTL Boulevard.

Documentaire

Sarah van Soelen en haar familie hebben duidelijk laten weten geen deel te willen uitmaken van André Hazes zijn film. Het zou nu zijn dat ze in conflict zijn met makers. “Wij willen er graag uitgeknipt worden”, aldus Sarah. “Ik heb geen zin om me te binden aan een ex. Ik heb totaal geen haat, alleen wil ik verder met mijn leven en wil ik niet weer in die cirkel komen terwijl ik er allang uit ben.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram, Kijk

Leave a Reply