Skip to main content

Heel veel mensen plannen hun oude dag tot in de puntjes uit. Als de 81-jarige Marco del Nero, ex-voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond, dat ook had gedaan is onduidelijk. Wat wel een feit is, is dat hij zeker geniet van zijn oude dag met zijn 50 jaar jongere vriendin.

Ex-voorzitter voetbalbond

Marco werd levenslang geschorst door de FIFA vanwege het grote leeftijdsverschil tussen hem en zijn vriendin. Volgens FIFA was dat een internationaal schandaal en reden genoeg om een einde te maken aan zijn carrière. Ondanks dit schandaal heeft hij aardig wat centjes overgehouden.

50 jaar jongere vriendin

Natuurlijk denken velen dat dat ook de reden is dat hij nu nog is met de 50 jaar jongere Clariane Caxito. Volgens het stel is niets minder waar en is hun relatie gebaseerd op ware liefde. Marco kan inderdaad een geweldige persoonlijkheid hebben of is Clariane extra aangetrokken aan oudere mannen? Wat het ook mag zijn, zij zijn nu reeds twee jaar een gelukkig koppel.

De 31-jarige Clariane is een bezige bij. Zij is model, actrice, presentatrce, influener, zakenvrouw en ook zangeres. Het is dus veilig om te zeggen dat zij er niet alleen maar leuk uit ziet, maar wel wat talent bezit.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de twee:

Bron: Instagram, Clint

Leave a Reply