Schokkende onthulling door Christian Eriksen.. “Ik was vijf minuten dood”

Christian eriksen

Afgelopen zomer stortte de voetballer in op het veld tijdens een EK-wedstrijd tegen Finland. Door het snelle ingrijpen van medische staf werd hij gered. Hij spreekt nu voor het eerst in een interview over het gebeuren.

vijf minuten dood

Eriksen is was verbaasd over de steun die hij kreeg. “Het was geweldig om van zoveel mensen bloemen en brieven te ontvangen”. Hij doet ook een schokkende onthulling daarna. Blijkbaar heeft het op veel mensen een enorme impact gehad. In het ziekenhuis zeiden ze steeds weer dat er nog meer bloemen waren bezorgd. Het was vreemd. Ik had niet gedacht dat mensen mij ooit bloemen zouden sturen omdat ik vijf minuten dood was.”

Topfit worden

Hij is weer bezig om topfit te worden. In Italië mag hij niet voetballen met zijn ICD-kastje. Zijn contract is dan ook bij Internazionale ontbonden. Hoe dit niet verder gaat lopen met zijn carriére is niet duidelijk, maar het hij heeft al plannen.

 “Ik wil op het WK in Qatar spelen. Het is een doel, een droom. We moeten natuurlijk afwachten of ik opgeroepen word. Maar het is mijn droom om terug te keren. Ik weet zeker dat het kan, want ik voel me niet anders. Fysiek ben ik in topvorm. Tot aan het WK wil ik voetballen en bewijzen dat ik op hetzelfde niveau ben als voorheen.  Ik wil laten zien dat wat er op het EK gebeurd is iets eenmaligs was. Mijn hart is daarbij geen obstakel.””

Bekijk de beelden hier

Bron: Voetbalzone, Twitter