Selma Omari als de nieuwe Bachelorette? (video)

selma omari

Selma Omari is een vlogger en influencer die vele de Nederlandse Kim K noemen. Haar luxe levensstijl en eerlijke video’s spreken een miljoenenpubliek aan. Het is daarom een niet al te grote sprong om te bedenken dat de Afghaans, Marokkaanse schone de nieuwe Bachelorette zou zijn. In het super populaire tv-programma “the Bachelorette” gaat een vrijgezelle vrouw op ziek naar haar droompartner. De internationale netwerk-hit doet het qua kijkcijfers erg goed in Nederland. Daar zou Selma natuurlijk niet voor onderdoen.

The Bachelorette

De vrijgezelle dame, oftewel de Bachelorette, trekt samen met de kandidaten in een enorme villa in. Elke aflevering leert ze de heren beter kennen door middel van datingactiviteiten zoals dinertjes en avontuurlijke tripjes. Zo ontdekt ze gaandeweg wie van de kandidaten het beste bij haar past.

Elke aflevering valt er een kandidaat af, totdat bij de laatste aflevering nog een enkeling overblijft. Deze zal de Bachelorette vervolgens ten huwelijk vragen.

Selma Omari

Het lukt lang niet alle influencers om langere tijd relevant te blijven. Selma Omari vond een manier dit toch goed te doen. Iemand die van zichzelf al een behoorlijk grote following heeft, past natuurlijk perfect bij een programma als de Bachelorette. Daarom was het ook niet erg verassend dat Selma voor de show werd gevragd.

Tijdens een interview met Fernando van FunXn liet de influencer weten te zijn gevraagd voor het programma. Ze sloeg de mogelijkheid deze keer af, maar wie weet wat ze in de toekomst doet…

Bekijk hieronder de video (vanaf 29.00):

Bron: Parra