Skip to main content

Influencer Selma Omari is recent bevallen van haar eerste kindje. Deze week maakte ze bekend dat er een reality serie verschijnt omtrent haar geheime zwangerschap waar niemand van af wist. Dit roept veel vraagtekens op bij volgers en media “Was het een marketingstunt?”

“Zwangerschap een marketingstunt”

Yvonne Coldeweijer deelt in een story dat ze denkt dat het om een marketingstunt gaat: “Dus het geheimhouden van de zwangerschap was een marketingstunt?”. Ze vervolgt: “Ik dacht uit integriteit. Hoe ben ik nog steeds zo naïef?”

Negatieve reacties

Selma Omari zegt dat ze er bewust voor heeft gekozen om haar zwangerschap geheim te houden, maar nu blijkt dat ze in de tussentijd dus gevolgd door een cameraploeg en alles te zien zal zijn. Op Instagram deelt Selma de eerste beelden, ze vertelt: “Ik hoop dat jullie allemaal enthousiast zijn! Op Mijn Manier, vanaf 17 oktober op NPO Start”.

Er wordt positief, maar ook negatief gereageerd door haar volgers en een discussie barst dan ook uit online met reacties als: “Meer en meer bekende mensen en influencers die hun kind inzetten als verdienmodel. Eigen serie, straks eigen kleding of accessoires lijn etc etc etc”… “Voor een islamiet die hiervoor kiest, vind ik het wel een aparte overwogen keuze 🤔””….. Een andere volger zegt: “Ze maakt er ook nog gewoon een show van”.

Geruchten over de vader

Wat velen zich echter afvragen is wie de vader van Selma’s dochter is, maar of ze daar op antwoord zal geven is nog maar de vraag. Selma maakte onlangs wel bekend te gaan reageren op alle vragen, ze reageerde ook op geruchten die rond gingen over een BN’er: “Ik zal al jullie vragen gaan beantwoordenPeople be making up stories and none of them are true.” 

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, BNNVARA, DenD, Life of Yvonne