Skip to main content

In een nieuwe aflevering van Selma Omari’s serie “Op Mijn Manier” is Selma boos omdat iemand haar dochtertje stiekem filmt. De man ziet dat Selma boos is en besluit op haar te wachten om het gesprek aan te gaan. Selma confronteert de man dan ook even later.

Selma Omari confronteert man die haar filmt

De man woont in hetzelfde gebouw als Selma. In het fragment dat gedeeld is op TikTok zegt de man: “Ik ben niet aan het filmen, ik ben aan het facetimen”. Daarop reageert Selma met: “Ja, maar je draait de camera om en ik zie dat die op mij gericht was. Waarom?”

“Ik vind dat heel brutaal”

De man reageert: “Ik laat mijn dochter zien dat jij gefilmd wordt, daar is toch niks mee?” Daar is het Selma niet mee eens: “Maar hoezo vind je dat nodig?” De man is duidelijk: “Mijn dochter zei laatst tegen mij, ik heb Selma gezien. Ja, dat kan zei ik tegen haar, ze woont hier ook.”. Selma geeft aan dat ze dit heel brutaal vindt en de man begrijpt haar niet helemaal: “Hoezo is dat brutaal?”. Hij vindt dat hij niks verkeerd doet en Selma herhaalt dat ze het gedrag brutaal vindt. Daarnaast geeft ze aan dat hij een praatje met haar kan maken, maar stiekem filmen gaat voor iets te ver.

Kritiek, reacties

Vervolgens wordt het gesprek wat minder intens omdat ze Selma toegeeft dat ze met een aanvaarding vaak het gesprek grof begint, want dan heeft iemand volgens haar de slechtste versie van haar gezien. Alles wat daarna voortvloeit uit een goed gesprek kan volgens haar alleen maar meevallen. Ze benadrukt dat ze niet meer boos is, maar dat ze het nog wel brutaal vindt. De man vertelt dat ze populair is en dat mensen haar daardoor sneller filmen. In de reacties wordt gemend gereageerd: “Die man wordt nu toch ook ongevraagd gefilmd 😏😅” en iemand zegt: “er loopt een😂 camera achter haar wauw 😂😂”. Meerdere mensen geven aan dat het in scene is gezet: “Zo in scene gezet dit” en iemand anders schrijft “hoe lang hebben jullie hier op geoefend?”.

Bekijk hier de video

Bron: TikTok, Instagram, Bekijk de hele aflevering hier NPO