Skip to main content

Selma Omari haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer. Volgens Yvonne zou Selma afgelopen zomer een rechtszaak hebben aangespannen. Selma laat nu weten dat dit onzin is en niet waar is en reageert ook op een andere uithaal van Yvonne over het ziekenhuispersoneel die de persoonsgegevens van haar dochtertje lekte.

“Je verhaal klopt van geen kant” deelt Selma

Selma Omari deelt met haar half miljoen volgers de volgende story: “Hi, ik snap dat In juice zoekt en diep moet graven bij mij. Hoop dat je ooit goud vind, maar in het kader van geen hoor en wederhoor van jou. Je verhaal klopt van geen kanten. Mijn zus is mijn advocaat. Dat first and foremost. Second er heeft nooit een rechtszaak plaatsgevonden in juli. Daarnaast is je beredenering mbt tot het ziekenhuispersoneel heel pathetic en tegen het domme aan, want ongeacht of camera’s mij volgen is dat geen reden voor mensen om de persoonsgegeven van mijn dochter te lekken. Snap dat je niet the brightest crayon in de doos bent, maar speak facts or stfu. Free Palestine btw dummie. Kom met namen en rugnummers or keep quiet en ga van je zwangerschap genieten. @Iifeofyvonne”

“Shots fired”


Het juicekanaal RealityFBI ging op onderzoek uit na de uithaal van Selma naar Yvonne. Ze stuurde een bericht naar Marwa, de zus van die advocaat is. “Hoi Marwa, dit klopt helemaal niet? Ik weet wel dat wij ooit spraken over een rechtszaak, maar dat was toch iets anders? Marwa reageert vervolgens:
Nee, totaal niet. Selma heeft momenteel geen lopende zaken. Daarnaast ben ik Selma’s advocaat. Due het is onmogelijk dat iemand anders haar een factuur stuurt.
Waar wij over spraken is echt al een tijdje geleden afgewikkeld en ook daar vertegenwoordigde ik Selma.”

RealityFBI: “De advocaat van Selma, @marwaomari, wilde ons van een antwoord voorzien. Er zouden momenteel geen zaken spelen, ook geen zaken hebben afgespeeld en de laatste dateert van het moment toen wij er vorig jaar verslag over deden. Er valt niets te factureren als er geen zaak is en de factuurtjes gaan dan naar Marwa”.

Bron: Instagram, RealityFBI