Selma Omari zingt opnieuw over Boef breuk in “Het Spijt Me Niet”

Hier is de tweede video van Selma Omari die nu zangeres is – Het Spijt Me Niet. Ook deze song lijkt over haar stukgelopen relatie met Boef te gaan.

“Het Spijt Me Niet”

Het Spijt Me Niet is een gevoelige R’n B song met persoonlijke teksten die je hieronder in de video kan zien en daaronder kan lezen in de lyrics.

Bekijk de video en lyrics van Selma hieronder:

Lyrics:

Sorry maar het spijt me niet. Ik was altijd verliefd. Ik wil dingen met je delen Je begrijpt me niet. Nee, het spijt me niet. Nee, het spijt me niet. Laat je nu in me verleden. Omdat ik me tijd verlies.

Had altijd het beste met je voor. Maar stel je nou eens voor. Hoe het is om pijn te hebben. En jij geeft geen gehoor Altijd was je koud Maar waar deden wij het voor. Zetten alles boven alles. Maar de liefde die bevroor. Omdat jij zo nodig jong wilt blijven. Kan niet vooruit als ik vaak om moet kijken. Echt je acties zal ik nooit begrijpen. Bescherm mezelf dus blijf ik niet meer bij je

Sorry maar het spijt me niet Ik was altijd verliefd. Ik wil dingen met je delen je begrijpt me niet. Nee het spijt me niet. Nee het spijt me niet. Laat je nu in me verleden. Omdat ik me tijd verlies.

Je vrienden hebben geen functie. De ene die misbruikt je en de ander is een junkie. Jammer dat je niet luistert. Doe je dat bewust niet. Doe je dat bewust niet. Wanneer ga je nou eens leren. Dat ze allemaal profiteren. Kleine jongens blijven klein. Volwassen worden kan je niet forceren. Ik kan het niet proberen. Want ik verspil me tijd, je wilde mij maar gaf me niks. ik geef geen ene fuck om dit.

Sorry maar het spijt me niet. Ik was altijd verliefd. Ik wil dingen met je delen Je begrijpt me niet. Nee, het spijt me niet. Nee, het spijt me niet Laat je nu in me verleden. Omdat ik me tijd verlies. Laat je nu in me verleden. Omdat ik me tijd verlies. Laat je nu in me verleden.

Bron: Selma Omari Youtube