Skip to main content

Het liefdesleven van Selma Omari staat altijd onder een vergrootglas. De influencer is recent bevallen en zorgt nu alleen voor haar dochtertje. Ze is niet samen met de vader van haar dochtertje. Selma reageert nu in een TikTok-video van Cosmopolitan wanneer ze voor het laatst verliefd was

Selma Omari onthult op wie ze verliefd was

Selma Omari reageert als volgt op de vraag “Wanneer was je voor het laatst verliefd? ”Ik denk in 2019.” In dat jaar had Selma een relatie met Boef en dat zorgt voor verwarring bij kijkers. In de reacties begrijpen mensen de opmerking van Selma niet: “2019 was toch met boef?” “Besef 2019 was relatie met boef 😅” “Chick zegt 2019 voor het laatst verliefd??? maar is dit jaar bevallen? Dus geeft gewoon toe??”.

Op de vraag “Wanneer ben je voor het laatst afgewezen” reageert Selma: “Nooit, door iemand? Nee nooit, nee natuurlijk niet grapje”. In de reacties lijken mensen wel te weten door wie Selma is afgewezen: “Afgewezen door Younes Bendjima” “Younes Benjima had haar gisteren nog afgewezen 😅”. Ze vertelt ook dat haar laatste kus met de vader van Amaya is.

Selma Omari deed poging om te daten

In de reacties van de TikTok video komt de naam van Younes Benjima vaak voorbij. Een tijdje geleden zou Selma een foto van Younes hebben gedeeld en vroeg aan haar volgers om ervoor te zorgen dat ze samen op date kunnen gaan. Younes zou hier niet op hebben gereageerd en vindt dat Instagram geen datingsapp is.

Selma Omari niet met vader baby

Onlangs vertelde Selma in haar docu dat ze niet moet denken aan een relatie. “Dat is gewoon wat de situatie nu is. Niet meer, niet minder.” Selma moet nu niet denken aan een relatie. “Ik blijf gewoon voor altijd single. Ik kan gewoon niet met mensen. Ik kan niet. Ik wil ook niet. Ik ben moeilijk. Ik ben een moeilijk persoon”. In de aflevering vertelt de zus van Selma dat de vader nog gevoelens heeft voor Selma. Selma heeft dit gevoel echter niet. De zus van Selma schijnt dit te hebben opgemerkt tijdens een lunchafspraak eerder in Nederland.

Bekijk hier de beelden

@cosmopolitan_nl Cosmo’s Mental Health Issue met @Selma Omari op de cover is OUT NOW🩵 We vroegen haar naar de laatste keer dat ze verliefd was, haar laatste kus en nog veel meer👀 #selmaomari ♬ original sound – Cosmopolitan_nl

Bron: Instagram Tiktok, Cosmopolitan