Selma Omari over haat na breuk met Boef: ‘Schuld ligt écht niet bij mij!’

Selma Omari en Boef zijn nu al zo’n jaar uit elkaar, maar toch laat de breuk zijn sporen achter. Zo kreeg de 26-jarige zangeres enorm veel haatreacties over zich heen. Het was zelfs zó erg, dat Selma er ‘bijna aan onderdoor ging’.

Nadat ze Boef in 2019 ontmoette, verloofde Selma zich in november met de rapper. Toch liep hun relatie op de klippen en dat leverde de zangeres heel veel haatreacties op. ‘Soms wil ik nauwkeurig uitleggen waarom het mis is gegaan met die relatie en waarom de schuld echt niet bij mij ligt’, vertelt Selma in de Volkskrant. ‘Maar dan maak ik het alleen maar erger.’

Bijna aan onderdoor

Volgens Selma waren de reacties die ze kreeg écht heel heftig. ‘Er is bijna niets waar ik niet voor ben uitgemaakt. In de maanden na de breuk ben ik er bijna aan onderdoor gegaan‘, aldus de zangeres.

Het spijt me

Ook kreeg Selma extreem veel commentaar op haar nummer ‘Het spijt me’. Veel mensen dachten dat dit over Boef ging en dat de zangeres niet over haar ex heen kon komnen, maar volgens Selma gaat het nummer helemaal niet over de breuk.

Feministisch tintje

Toch bracht alle haat Selma ook iets goeds; het deed haar besluiten om meer nummers te maken met een feministisch tintje. Zo bracht ze eerder ‘Real life’ uit, volgens haarzelf een nummer dat staat voor ’empowerment’. ‘Het is een ode aan de onafhankelijke vrouw die een lange neus trekt naar alle seksistische haters’, vertelt de zangeres.

Bekijk hoe Boef reageert op Selma’s nummer op onderstaande video:

Bron: NU.nl, YouTube

Lees ook: