Skip to main content

Selma Omari heeft een interview gegeven over haar leven, en daarin werd ook natuurlijk uitgebreid over haar verloofde Boef gesproken. Selma zegt dat mensen een vertekend beeld hebben van Boef, in gesprek met Volkskrant.

Selma zegt dat ze niet op hem viel vanwege bekendheid: “Echt, hij is een goede jongen, met zo’n puur hart. We hebben hetzelfde karakter. Hij is totaal niet vrouwonvriendelijk. Als iemand mij met respect behandelt, als een prinses, dan is hij het”

“Rekening houden met een voorbeeldfunctie is iets anders dan kiezen voor de liefde. Mensen denken dat Sofiane een stoute jongen is, maar hij trekt alleen de stoute schoenen aan. Als ik hem moest beoordelen op basis van hoe hij in de media wordt beschreven, zou ik me niet aan hem kunnen verbinden.”

Selma over haar social media gedrag: “Ik moet met veel rekening houden bij het maken van mijn video’s en het kiezen van campagnes op Instagram. Ik plaats een video van de slachting van een schaap tijdens het Offerfeest bijvoorbeeld liever niet, omdat ik vegetariërs niet wil beledigen.”

Zij noemt zichzelf een rebel “Ik zeg als ik iets oneerlijk vind, maar controversieel ben ik niet.” “Je eigen leven vastleggen en delen met de buitenwereld – wat zullen mensen zeggen? Die gedachte. Ik denk niet zo. En ik ben niet het vrome plaatje. Dat is: jezelf bedekken zodat je vormen niet te zien zijn. Ik zal niet zo snel een foto delen van mezelf in bikini, maar ik ga mezelf ook niet bedekken omdat andere mensen vinden dat het moet.”

Hieronder Selma met Boef op vakantie, en daaronder vertelt ze meer over Boef, kinderen en meer:

Leave a Reply