Shakira haalt keihard uit naar vreemdgaande ex Pique in nieuwe video!

shakira

In een keiharde disstrack maakt Shakira korte metten met haar ex Gerard Pique. Ze deed een studiosessie met rapper Bizarap, want ze moest echt even haar hart luchten. Het stel ging in juni vorig jaar uit elkaar. Van de week schreven we al dat Shakira helemaal kapot was van het nieuws dat haar ex al tien maanden eerder dan ze dacht, een affaire had met zijn huidige vriendin.

Shakira haalt uit

Het lijkt erop dat deze nieuwe ontwikkeling Shakira ertoe heeft bewogen om niet langer the highroad te kiezen. In haar nieuwe nummer laat ze niets van haar ex-man over. Ze steekt niks onder stoelen of banken en noemt hem nog net niet bij zijn naam. De track is in het Spaans, maar de Engelse ondertiteling op YouTube geeft een heel goed beeld van wat ze allemaal te zeggen heeft.

“Ferrari voor een Twingo”

De tune begint al met “Je doet je voor als een kampioen”, verwijzend naar zijn voetballer-status, “maar toen ik je nodig had, gaf je me de slechtste versie van jezelf”. “Ik ben boven jouw stand, daarom ben je nu met iemand als zij”, “je ruilde je Ferrari voor een Twingo” en “je ruilde je rolex voor een casio” zijn een paar van de niet-zo-vriendelijke dingen die ze over de “kampioen” te zeggen heeft.

Niet de eerste keer Shakira

Mocht het nog niet honderd procent duidelijk of zeker zijn over wie ze het heeft, dan herinnert ze iedereen er nog een keer aan door te zingen: “Ik zal nooit meer bij je teruggaan. Niet als je huilt, niet als je smeekt… Je liet je moeder als mijn buurvrouw, de pers bij mijn voordeur en mijn bankrekening in het rood”. Ze gebruikt zelfs in een van haar lines een Spaans woord dat nagenoeg hetzelfde is als zijn naam “salpique”. Het is overigens niet de eerste keer dat ze iets zingt over haar ex. In een eerder nummer had ze het over zijn narcisme, maar hield ze het vergeleken met nu vrij netjes.

Bekijk hier de video (Ondertiteling aanzetten):

Bron: YouTube