sjors 3

Rapper Sjors deelt nieuwe single! Geeft mening over Mark Rutte en corona! (Beelden)

Showmrt 21 2021, 12:18
Het was een tijdje stil rondom Rapper Sjors. Op muzikaal gebied in ieder geval, want de rapper kwam eerder in het nieuws toen hij met OnlyFans een carrièreswitch maakte. Maar nu is de gekste rapper van Nederland terug met een nieuwe single én deelt hij ook meteen even zijn mening over de politiek.
'Rapper Sjors is terug met een nieuwe hit ', laat een verslaggever van Powned weten. Samen met 'Beatboxer Udo' heeft Sjors het nummer 'Tis Net Echt He' opgenomen. En daar is de rapper ontzettend blij mee. 'Het is belangrijk om iets van je te laten horen in deze tijden' , aldus Sjors.

Boodschap voor Mark Rutte

Niet alleen vertelt Rapper Sjors over zijn nieuwe single, hij wil ook niet iets over de politieke situatie in Nederland zeggen. 'Mark Rutte staat op het moment als minister president er goed voor, dus die andere hadden geen schijn van kans ', vindt de rapper. En hij heeft nog een extra boodschap voor de politicus: 'Mark Rutte, duimpje omhoog dat je het land al zo lang onder controle houdt en in lockdown hebt!'

Gehad met lockdown

Of het nou sarcasme is of niet - dat weet je maar nooit bij Rapper Sjors - hij heeft in ieder geval een duidelijke mening. Vriend Udo denkt daar tóch iets anders over; die heeft het wel gehad met de lockdown, zo vertelt hij in onderstaande video.

Check het nieuwe nummer van Rapper Sjors en zijn ode aan Mark Rutte hieronder:

Bron: YouTube

Lees ook: