Temptation-Yasmine zou opnieuw mensen hebben opgelicht! Meisje komt met bewijs!

Showjan 04 2021, 10:50
Een tijdje terug werd Temptation-verleidster Yasmine beschuldigd van opluchting. Verschillende dames zouden honderden euro's naar haar hebben overgemaakt, maar vervolgens geen spullen hebben ontvangen. En nu is het weer raak; volgens iemand op Instagram zou Yasmine neppe tassen verkopen.
Dat is terug te lezen op screenshots van Marwa Juice. 'Na veel chaos had ze tas nummer 1 opgestuurd maar die klopte niet, er zat geen doos en geen bon bij en ook mist de tas 1 strap' , vertelt iemand over twee tassen die ze bij Yasmine zou hebben gekocht. 'Uiteindelijk had ze 40 euro overgemaakt zodat we de strap zelf konden kopen in de winkel ', vervolgt ze. Ondertussen was de tweede tas nog niet binnengekomen.

"Tas is super FAKE"

Het meisje bleef het gevoel houden dat Yasmine 'haar probeerde te flashen'. En daar zou ze zomaar eens gelijk in kunnen hebben. 'Pas eergister is de tweede tas binnengekomen' , vertelt ze. 'En die tas is super FAKE mijn vriendin heeft een echte van die tas en je ziet gelijk het verschil.' Ook deze tas zou zonder bon en doos zijn verstuurd.

Excuus en misverstand

Als het meisje vervolgens contact opneemt met Yasmine, heeft zij overval een excuus voor. Zo zou ze op vakantie zijn geweest in Dubai, vanuit daar niks hebben kunnen regelen en zou de hele situatie 'een misverstand' zijn.

Bekijk een aantal screenshots hieronder:

Lees ook: