Skip to main content

Simon Keizer, van zangduo Nick & Simon is beschuldigt van vreemdgaan achter de schermen bij ‘De vrienden van Amstel Live’.

Achter de schermen

Achter de schermen bij de ‘Vrienden van Amstel Live’ zou het er heet aan toe gaan. Zo zou o.a. Simon Keizer bijna elke avond vreemdgaan in gastenverblijf van al de artiesten, terwijl zijn hoogzwangere vriendin hem tussendoor bezocht.

Vreemdgaan

Juice Channel meldt dat een oud-medewerker die jarenlang bij ‘Vrienden Van Amstel Live’ werkzaam was, het bij hen naar buiten heeft gebracht. “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames”

Het roddelkanaal vertelt verder:“Deze bron geeft aan dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven. Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de kamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame. Verder vertelt deze bron ook dat Simon flink wat seksueel getinte opmerkingen maakt tegenover productiedames. Er worden dan vooral opmerkingen over de borsten en billen van deze dames gemaakt. Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!

Stalkerig gedrag

Uiteindelijk zijn er meer dames naar voren gekomen met hun verhalen over Simon. “Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen. Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Ook geven meerdere dames aan dat Simon op een gegeven moment heel stalkerig werd en ontzettend vaak ging bellen als hij in de ‘mood’ was.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram, Kijk

Leave a Reply