Sizzurp, Purple Drank, Lean.. Bokoesam en Jan proberen het uit bij Spuiten En Slikken

Jan van Spuiten en Slikken was langs gegaan bij Bokoesam om aan een bekertje lean te sippen en het effect te ervaren. Bekijk het resultaat hierboven.

 

Hieronder wat info over lean en de gevaren ervan afkomstig van de Spuiten En Slikken site:

Bij syrup ga je trippen door de hoeveelheid codeïne en promethazine die in het drankje zit. Het goedje zorgt een verdovend effect en hallucinaties als je flink wat achterover tikt.

# Purp
Dit spul is nogal dik qua substantie. Niemand wordt vrolijk van een fles aanlenglimonade knallen, laat staan een fles hoestsiroop. Dus het wordt vaak gemengd met frisdranken. Naast de verdovingseffecten en hallucineren kan het hoge innames ook resulteren in bewustzijn verliezen. Dit is dus zeker niet iets waar je zomaar mee moet aankloten.

# Opiaat
Codeïne is namelijk een opiaat. Misschien het meest gebruikte opiaat wat er is, maar nog steeds een opiaat. Die shit is verslavend. En kan ook voor bijwerkingen zorgen als duizeligheid, constipatie, jeuk en nog een waslijst aan andere kwaaltjes. In zeldzame gevallen kan je zelfs tegen beroertes of acute pancreatitis aanlopen. Dan is je alvleesklier zeg maar instantly fucked up.

Ook al lijkt het dus onschuldig, dat is het dus niet. In hoge doses kan het ’siroopje’ direct schadelijk zijn en zorgen voor allerlei nare dingetjes.