Sjaak die kindersprookjes voorleest is het grappigste dat je ooit hebt gezien!

Sjaak is een man van vele talenten. Naast rappen heeft hij al langere tijd een Youtube kanaal, waarop hij verschillende video’s deelt. Zo kan je zien hoe de rapper pannenkoeken bakt en zijn tuintje mooi houdt. Nu is hij echter aan iets nieuws begonnen, wat volledig je dag gaat maken: Klaas Sjaak. Klaas Sjaak leest kindersprookjes voor, maar wel geheel in eigen stijl.

Ga niet lopen spacen Roodkapje

Eerlijk is eerlijk: de rapper per verrassend goed in het voorlezen! Hij gebruikt verschillende stemmetjes voor Roodkapje, oma en de wolf. Als hij per ongeluk de stem van Roodkapje voor de wolf gebruikt, verbetert hij zichzelf direct. De rapper zou de naam Klaas Sjaak echter geen eer aan doen als hij niet hier en daar zijn eigen stijl erin zou gooien. Zo begint hij het sprookje met ‘er was eens een chickie…’. Hij gebiedt Roodkapje om niet ‘te gaan lopen spacen’ en de wolf vraagt haar waar haar ‘osso’ is. Als je het ons vraagt, is dit een van de beste dingen uit Sjaak’s carrière. Wie had gedacht dat de rapper ook zo getalenteerd zou zijn in voorlezen?

Daar blijft het echter niet bij! Hij heeft ook een pakkende titelsong gemaakt, deels in de stijl van een slaapliedje en deels in de stijl van Sjaak. Bovendien is dit een ontzettend goed idee om ook de jongere generaties op Youtube aan te spreken. Klaas Sjaak is hilarisch, maar toont ook aan hoe creatief de rapper is gebleven!

Check Roodkapje by Klaas Sjaak hieronder!

Bron en beeld: VICE.