Skip to main content

Nederlandse influencer Sophie Milzink is een beeldschone vrouw die haar geld (onder andere) verdient als social media fanaat. Ze upload YouTube video’s sinds haar twaalfde en brak door met gast optredens bij Milan Knol en Kevin Boerma. Ze deelt een zonnige foto van haar afgetrainde lijf in een strak en weinig verhullend badpak onder de douche.

Nederlandse influencer

De 26 jarige is ondertussen een fenomeen op YouTube en maakt voornamelijk video’s waarin ze reageert op reality programma’s. Ook maakt ze andere grappige content en heeft ze soms mensen te gast om over dingen als liefde en seks te praten. Zo doet ze bijvoorbeeld reviews op datingshows en Temptation Island, maar maakt ze ook grappige reels op Instagram.

Instagram

Op Instagram heeft Sophie ruim 450 duizend volgers en haar account is nog hard aan het groeien. Haar posts doen het vooral goed als ze uit de kleren gaat. Zoals dat bij de meeste jonge vrouwelijke influencers het geval is. Zo ook de douchefoto die je hieronder kunt zien. We hebben overigens nog wat andere plaatjes van haar Instagram toegevoegd zodat je een beetje een beeld van haar meest succesvolle content kunt krijgen. Haar volgers reageren met hartjesogen en lovende comments op de Nederlandse influencer.

Bekijk hier de beelden:

Nederlandse influencer
Nederlandse influencer
Nederlandse influencer

Bron: Instagram