Soufiane Touzani maakt heftige reden bekend waarom hij geen Profvoetballer werd

Soufiane Touzani heeft een heftige post gedeeld waarin hij uitlegt waarom hij een straatvoetballer werd in plaats van prof. Het heeft namelijk met een afwijking in zijn rug te maken.

Soufiane Touzani rug

Touzani deelt een foto van zijn rug waarop littekens te zien zijn van een operatie. Ook deelt hij röntgenfoto en hij blijkt een flink kromme rug te hebben. Door deze afwijking moest hij al op jonge leeftijd onder het mes en kreeg hij een pin van 30 cm in zijn rug.

Ook deelt Touzani de eerste freestyle video die hij ooit opnam. Dat levert hem uiteraard veel steunreacties op van iedereen.

Touzani legt uit

Touzani meldt: “Dit is de reden waarom ik Freestyle Football ben gaan beoefenen en de reden dat ik pionier werd van Freestyle Football. Je kent mijn naam … Nu ken je mijn verhaal … Ik heb een kromme rug. Ik moest op jonge leeftijd geopereerd worden. In mijn rug moest een ijzeren pin van 30 centimeter worden geplaatst. Maar ik ben dankbaarder dan ooit. Dit was het begin van mijn reis en in het bijzonder mijn allereerste video. Met dit verhaal wil ik je motiveren om altijd het beste uit jezelf te halen ❤️💪🏼🦵🏼”

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Instagram