Skip to main content

Een hoop klachten over twee populaire Spa’s in Den Haag. Vrouwen krijgen veel last van allerlei kwalen na een bezoek aan Marina Bay Spa en Palmbeach Spa. Ze schakelden Tim Hofman en BOOS in voor een onderzoek.

Het blijkt aan het chloor in het water van de Spa’s te liggen. Tim Hofman meldt onder de video van BOOS: “Als je naar een spa gaat, verwacht je meestal niet dat je hier hoestend en krabbend weer naar buiten komt. Toch gebeurde het meerdere mensen in onze mailbox. Hun klachten – jeuk, brandende ogen, huiduitslag en meer – kunnen volgens experts komen door een te hoge chloordosering.”

“Dus wij leggen de eigenaar van de spa – Wesley – even wat vragen voor. Waaronder de verhalen van ex-werknemers, die niet bepaald te spreken zijn over de gang van zaken achter de schermen. En even voor de goede orde: het gaat om twee spa’s in Den Haag (Marina Bay Spa en Palmbeach Spa), twee in Amstelveen (Atlantis Spa en Mamounia Spa) en eentje in Stolwijk (Tropicana Spa). Het overkoepelende bedrijf: VIP Spa.”

Bekijk de klachten en confrontatie hieronder:

Leave a Reply