Atlético Madrid van plan om Barcelona aan te klagen wegens het illegaal benaderen van Griezmann

Sport19 dec 2017, 19:26
De laatste dagen zijn er veel geruchten rondom Griezmann en zijn volgende bestemming in zijn voetbalcarrière. Barcelona lijkt de Fransman aan de haak te hebben geslagen en verwachten zijn diensten vanaf volgend in het Camp Nou. Verschillende media melden nu dat Los Cholconeros van plan zijn om de Catalaanse club aan te klagen voor het illegaal benaderen van één van hun spelers. De club van trainer Diego Simeone is boos dat Barça
de familie van de Fransman heeft benaderd én openlijk heeft toegegeven dat ze Griezmann benaderd zouden kunnen hebben voor een eventuele overstap. "Als Josep Maria Bartomeu (voorzitter, red.) met de familie van Griezmann heeft gezeten zoals de kranten dat melden, dan zou er zomaar ook toenadering kunnen zijn geweest. Maar ik weet het niet zeker", zei directeur Guillermo Amor zondag. "Er is sprake van een goede relatie, maar geruchten zijn onvermijdelijk in de voetbalwereld. In het geval van Griezmann zijn er veel mensen met wie we praten: het is onze plicht om met spelers te praten."
Marca meldt verder dat Atlético het vermoeden heeft dat de Cules hen probeert de destabiliseren door interesse te veinzen in de sterspelers. Momenteel staat Atlético 6 punten achter op Barcelona en ze zijn tot de conclusie gekomen dat dit één van de manieren is om de titelstrijd vroegtijdig te beslissen in Catalaans voordeel.
Naar verluidt zijn de Catalanen onder de indruk van de skills van Griezmann, die zijn hieronder te vinden. Een goede transfer?