remyonline 507825

Badr Hari stopt met kickboksen "Nog één laatste wedstrijd!"

Sportokt 10 2023, 2:00
Na de laatste nederlaag bij Glory 89, mede door een voetblessure, lijkt Badr Hari er mee te gaan stoppen. Dat heeft zijn trainer Mike Passenier onthuld. 'Er komt nog één laatste wedstrijd en dan stopt hij.'

Badr Hari stopt

Mike Passenier meldt in de Telegraaf dat het erop lijkt dat Hari nog een afscheidspartij wil vechten en dan een einde wil maken aan zijn carrière. Passenier had een gesprek met Hari in de ring, vlak na de nederlaag, Dat was volgens velen al veelzeggend.

"Nog één laatste wedstrijd!"

De coach zei toen na de wedstrijd: ,,Als het niet meer gaat, gaat het niet. Want wat heb je hierna nog?". Hari verloor tijdens Glory 89 tegen Uku Jurjendal. Het was de zoveelste nederlaag op rij na zijn opgaves door blessures tegen Rico Verhoeven en ongeldig verklaarde partijen tegen Overeem en Wrzosek. Badr staat op nul overwinningen bij Glory sinds zijn debuut een paar jaar geleden tegen Rico Verhoeven.

Afscheid

Badr zal bij een afscheid gevierd worden als één van de grootste kickboksers aller tijden en een icoon. Met een ongekend record van 106 overwinningen en maar liefst 92 knock-outs. Hieronder enkele hoogtepunten uit de legendarische carrière van Badr:

Bekijk hier de video's

Via Telegraaf, YT, Beeld: Glory