memphis depay

Memphis Depay belachelijk gemaakt met troll-video "Hoofdband brengt ongeluk"

Sport04 okt , 15:51
Memphis Depay speelt al een tijdje in Brazilië. Onlangs vertrok hij naar de club Corinthians, waar hij een flink salaris van 9,7 miljoen euro per jaar ontvangt. Hiermee is hij de best betaalde speler in het Braziliaanse voetbal. Maar hij is volgens veel fans matig begonnen en lijken fans wat ongeduldig te worden. Nu gaat er ook nog eens een video viraal waarin Memphis belachelijk wordt gemaakt.

Memphis Depay: hoofdband brengt geen geluk

Memphis Depay speelt sinds dit seizoen bij de Braziliaanse club, maar tot nu toe is dat nog niet echt succesvol, hij heeft nog niet gescoord. In Nederland kreeg hij wat kritiek vanwege zijn haarband; velen vinden dat hij zich wat normaler zou moeten gedragen. En ook in Brazilië zijn er nu opmerkingen over de haarband te lezen onder een troll-video met wat ongelukkige acties van Memphis in de wedstrijd.

Memphis Depay in Brazilië

Hij had zich kunnen bewijzen, maar het liep voor Depay anders dan hij had gehoopt. Tijdens zijn 30 minuten op het veld waren er helaas verschillende pijnlijke momenten. Een Braziliaan heeft zelfs een compilatie gemaakt waarin Depay niet goed uit de verf komt. Deze beelden gaan viraal en zijn al miljoenen keren bekeken.
Tijdens de wedstrijd tegen São Paulo, ook wel de ‘Clássico Majestoso’ genoemd, heeft Memphis zich nog niet kunnen bewijzen. Het filmpje legt de nadruk op zijn minder goede prestaties, iets waar hij en zijn club, gezien zijn miljoenensalaris, niet blij mee zullen zijn. De reacties op het filmpje spreken voor zich. Iemand schrijft: "Haarband brengt ongeluk", "Hij heeft eindelijk zijn niveau gevonden 😂," een ander zegt: "De Braziliaanse competitie verscheurt hem," en weer een ander merkt op: "Hij moet even op de bank zitten, zodat hij kan zien hoe het moet." Ook wordt het salaris van Depay aangekaart: "Leuk weetje: Memphis heeft het hoogste salaris in Zuid-Amerika. In vergelijking met Noord-Amerika heeft hij het 4e grootste salaris, alleen achter Messi, Sergio Busquets en Lorenzo Insigne."
Laten we hopen dat Depay snel een goede wedstrijd speelt.

Bekijk hier de compilatie van Depay

Bron: Instagram, Showmag, X