sven mislintat

Ontslagen Ajax directeur Sven Mislintat geconfronteerd met puinhoop bij de club! (Video)

Sportapr 12, 11:44
Youtuber en journalist Jeroen Holtrop van De Telegraaf  is naar Duitsland gereisd om ex Ajax directeur Sven Mislintat te confronteren met de slechte resultaten en aankopen. En dat is gelukt, want hoewel Mislintat eerst boos wordt geeft hij toch nog een reactie. 

Sven Mislintat geconfronteerd

In eerste instantie wil Mislintat niet reageren “Zouden we je even kunnen spreken?”.. “Nee, geen kans” zegt hij. “Dit is privé hier, het is heel irritant wat jullie doen. KPMG gaf de antwoorden. Ik ben niet geïnteresseerd in een interview. Waarom zou ik? Het legt zich vanzelf uit.”

Ontslag

Maar na aandringen en vragen blijven stellen van Holtorp geeft Mislintat toch nog wat antwoorden. Hij meent dat zijn reputatie geen schade heeft opglopen. “Er is niks mis met mijn reputatie. De enige die mijn reputatie kapot heeft gemaakt, is een van jouw collega's. John van 't Schip speelt niet eens met spelers die wij hebben gekocht. Het is sinds september niet meer mijn werk, geloof ik. We gaan het over een paar jaar zien hoe de spelers zijn. Niet nu al.”
Hij is boos op de media: “Jouw krant heeft een dief in de nacht van mij gemaakt. Jouw krant, een van jouw collega’s. Kijk naar mijn trackrecord, kijk naar VfB Stuttgart na vier jaar, Jij denkt echt dat de spelers het probleem zijn? En dat zegt alles. Of er andere problemen zijn? Ja, natuurlijk."

Bekijk hieronder de hele confrontatie: 

Via Telegraaf, Voetbalzone