sevn

Sevn Alias laat kickboks skills zien! Traint met GLORY wereldkampioen (Video)

Sportaug 13 2023, 16:46
Het is geen geheim dat rapper Sevn Alias skills heeft als vechtsporter. Er zijn vele video's van zijn wedstrijden op kickboksen en muay thai toernooien van jaren geleden (hieronder enkele te zien) en sinds hij gestopt is met rap gaan er geruchten dat hij terug de ring in zal gaan voor wedstrijden.

Sevn Alias laat kickboks skills zien

Deze geruchten worden versterkt door een video van GLORY waar Sevn zijn kickboks skills laat zien. Dat doet hij tijdens een training met niemand minder dan GLORY wereldkampioen lichtgewicht Tiyani Beztati.

GLORY wereldkampioen Beztati

Sevn lijkt er helemaal klaar voor, en Beztati leert hem ook nog eens de fijne kneepjes van het vak. Beztati en Sevn kennen elkaar nog van jeugd toernooien waar ze aan hebben meegedaan. De kickbokser zegt dat Sevn alles snel oppikt en de draad weer aan het oppakken is.

Sevn de ring in?

Zou Sevn binnenkort de ring in gaan? Hij lijkt er in ieder geval klaar voor. Er zijn meerdere rappers die het tegen hem willen opnamen zoals onder andere Ballin30 en Rollan, die onlangs hun ring debuut maakten.
Sevn maakte eerder dit jaar bekend te gaan stoppen met rappen, hij zei o.a.: “Ik denk dat dit een goed moment is om een punt achter te zetten”. Sevn heeft met de grootste namen gewerkt en op de grootste festivals gestaan en heeft het allemaal al gezien. De uitdaging was er niet meer voor hem.

Bekijk hier de beelden van Sevn en meer:

Via IG, YT GLORY
"}])