Ongelukkige Spurs-fan verliet al tijdens de rust het stadion

Sportmei 09 2019, 12:22
Voor niemand werd de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham Hotspur een grotere teleurstelling dan de fans van Ajax, maar deze Spurs-fan kwam aardig in de buurt. Hij besloot het stadion tijdens de rust al te verlaten, toen Ajax op een 2-0 voorsprong stond.
Lange tijd leek het erop dat de Amsterdammers fluitend op de Champions League-finale afgingen. Tijdens de heenwedstrijd in Londen had Ajax al met 0-1 gewonnen en ook tijdens de return in de Johan Cruijff Arena leek er aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht na goals van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech. Na de rust ging het echter helemaal mis. Nadat Lucas Moura al snel voor de 2-1 en 2-2 zorgde, maakte hij in de laatste seconden van de blessuretijd ook nog de winnende 2-3.
Waar een nachtmerrie werkelijkheid werd voor de fans van de thuisploeg, was het voor veel Tottenham-fans de mooiste wedstrijd uit hun leven. Behalve voor deze ene fan, die het historische moment door zijn eigen schuld mistte.