Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla reageren op gelekte zoenvideo en leggen alles uit

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla reageren op een gelekte video waar hij een hevige zoenpartij had met een andere vrouw. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde deze beelden op haar kanaal.

Gelekte zoenvideo

Steven Brunswijk reageert op de gelekte zoenvideo die Coldeweijer deelde. Zijn vrouw Ayla stond erbij en keek ernaar toen het gebeurde. Zij zou zelfs hebben aangedrongen om een hevige zoenpartij met de vrouw te starten. “Dat is haar schuld. Zij heeft mij gestuurd”, laat hij weten aan Shownieuws.

“Ik zat gewoon aan een spa Rood. Ik was aan het chillen en toen zij zei tegen mij: schat, check die chick daar”, voegt Brunswijk eraan toe. Hiermee laat hij weten dat Ayla er helemaal achter staat. Zelf is zij ook niet achtergebleven, want zij zou ook zijn losgegaan. “Het is daar ze haar niet gefilmd hebben. Zij was nog erger. Zij was nog erger dan mij”.

‘Open huwelijk’

Drie weken geleden stapte het koppel in het huwelijksbootje. Hierdoor kregen mensen vraagtekens. Het koppel geeft zelf aan dat zijn geen open huwelijk heeft, maar geven uitleg hoe het dan wel zit.

“Wij zijn gewoon gezellig. Wij zijn altijd open tegen elkaar. Hoezo moet je elkaar in hokjes plaatsen”, aldus Ayla. Steven vindt dat je in de liefde, elkaar alles moet gunnen. Hij spreekt wel van een hete avond.

Hij laat nog duidelijk in een Instagram post weten dat er geen sprake van vreemdgaan is. “Sorry @lifeoyvonne, maar ben niet vreemdgegaan. Ayla en ik hebben wel een heerlijke nacht gehad in Mokum”, laat hij weten.

Bekijk het interview hier:

Bron: Lifeofyvonne