Deze supervette PlayStation sneakers koop je nu bij Zara!

PlayStation sneakers

Ben jij niet achter de PlayStation weg te slaan? En ga je watertanden als je de nieuwe PS5 ziet? Dan zijn deze supervette PlayStation sneakers echt iets voor jou! De schoenen zijn vanaf nu te koop bij Zara én een stuk goedkoper dan de gameconsole!

De grijze sneakers hebben een supervet design. Op de schoen is de PlayStation duidelijk terug te zien; zo staat er een powerknop op de hiel en komen het driehoekje, rondje, kruisje en vierkante terug. Want; wie wil er geen PlayStation-controller op zijn nieuwe stappers!?

Kleine sneakers

Hoe gaaf de sneakers ook zijn, er is één groot nadeel: ze zijn alleen te koop in de maten 27 t/m 38. Dikke pech als je grotere voeten hebt dus. Misschien dat je de PlayStation schoenen cadeau kunt doen aan je neefje of buurjongetje; dan kan je er in ieder geval verlekkerd naar staren. En daarbij zijn ze ook perfect voor kinderen; de schoenen hebben geen veters, dus je kunt er zo inschuiven.

Zacht prijsje

Nog een leuk voordeel: de sneakers hebben een zacht prijsje! Voor 35,95 euro shinen ze al aan je voeten (of aan die van je buurjongetje dus). Bestel de PlayStation sneakers hier of haal ze in de winkel.

Bekijk de Playstation sneakers van Zara op onderstaande foto’s:

PlayStation sneakers zara
PlayStation sneakers zara

PlayStation sneakers

Bron: ZARA, FHM

Word je hier ook zo enthousiast van?