Skip to main content

Sylvia Geersen laat vandaag weten dat het over en uit is tussen haar en kapitein Joris. Ze leerden elkaar kennen in het populaire programma De bachelor. In het programma ging Sylvia op zoek naar de liefde. Er gingen al langere tijd geruchten dat het over en uit is, maar nu heeft Sylvia het zelf bevestigd.

Sylvia Geersen en kapitein Joris

Sylvia deelt het nieuws vandaag op haar Instagram nadat Yvonne al meerdere keren liet weten dat het over en uit is tussen de twee. De juicekoningin merkte ook al eerder op dat Sylvia haar kapitein Joris had ontvolgd op Instagram. Totdat Sylvia haar daarna weer begon te volgen, maar nu is er een einde gekomen aan de aanhoudende geruchten. Ze schrijft het volgende: ” Met een mix van emoties delen Joris en ik met jullie dat we hebben besloten om niet samen verder to gaan . We hebben samen besloten dat dit de juiste keuze is voor ons beiden. Onze tijd samen is een waardevol hoofdstuk in ons Leven geweest, gevuld met liefde, groei en mooie herinneringen. We koesteren de momenten die we hebben gedeeld en kijken met respect en genegenheid terug op onze tijd samen.”

Yvonne reageert op breuk Sylvia

Yvonne reageert cynisch op het bericht van Sylvia: “ “. Aangezien Yvonne al eerder had vermeld dat het rommelt tussen de twee lijkt ze met deze reactie aan te geven dat ze gelijk had. Sylvia benadrukt wel dat ze wel vrienden wil blijven met kapitein Joris: “We zullen altijd blijven streven naar vriendschap en respect voor elkaar, en we vragen om jullie begrip en steun terwijl we elk ons eigen pad bewandelen.

Langeafstandsrelatie Sylvia en kapitein Joris

Onlangs zou iemand Joris hebben gespot met een andere dame: “We hebben Joris gezien in Amsterdam met een andere vrouw, en het was niet Sylvia.”

Sylvia gaf eerder al een hint dat de relatie moeilijk was: ”Een langeafstandsrelatie is niet makkelijk, kan ik je zeggen. Maar ik ben geen opgever en hij ook niet.” Deze uitspraken en de geruchten die in de rondte gaan, voeden logischerwijs de geruchten over een eventuele break-up.

Bekijk hier de details en beelden

Bron: Instagram