Skip to main content

Sylvia Geersen deelt op Instagram een video waarin ze vertelt hoeveel kilo ze is afgevallen. De afgelopen maanden heeft Sylvia namelijk gelet op haar gewicht en is ze bewust bezig geweest om kilo’s te verliezen.

Sylvia is veel afgevallen en laat haar figuur zien

In een video op haar Instagram onthult Sylvia Geersen dat ze in drie maanden tijd 13 kilo is afgevallen. De afgelopen tijd was ze veel in de spotlights door haar deelname aan het programma De Bachelor. Veel mensen wilde weten wat Sylvia haar eetpatroon was om fit mogelijk te blijven. Op haar website deelt ze met iedereen tips betreft haar afvalproces. Het is wel bekend dat Sylvia zich bezighoudt met een gezonde levensstijl en daarvan deelt ze nu het resultaat.

‘Ruzie’ gerucht

Onlangs zou Sylvia ruzie hebben gehad op het festival Open Air “Dat ging niet helemaal lekker gister op Open Air:, schreef Yvonne Coldeweijer. “Meerdere spionnen hebben gezien dat Syl en Joris supererge ruzie hadden. De eerste keer was Syl keihard aan het schreeuwen en ging weg met huilend gezicht. … vervolgens weer ruzie te krijgen en keihard weg te lopen. … niet meer teruggekomen.” Volgens een andere spion was Joris later alleen, zonder Sylvia Geersen. Ook zegt Yvonne dat ze al meer aparte dingetjes hoorde over wat Syl “uitvreet”. Ze denkt daarom dat deze relatie niet lang gaat duren.

Sylvia reageert

De roddel van Coldeweijer kwam snel terecht bij het model en ze had hier direct een verklaring voor. “Joris en ik hebben absoluut geen ruzie. Ik had verkeerde schoenen aan en pijn in m’n voeten. Ik ben dus ergens rustig gaan zitten. Wow.”, deelde ze op haar Instagram-story.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws