Skip to main content

Er komen steeds meer details naar buiten betreft de break-up van Sylvie Meis en Wim Beelen. Op oudejaarsavond waren de twee nog samen in Dubai maar de bom zou daar zijn gebarsten.

Wim en Sylvie zouden niet bij elkaar passen

Wat is er exact tussen de twee gebeurd? Shownieuws deskundige Bart Ettekoven vertelt: “Ik heb een aantal mensen gesproken vandaag die toevallig op hetzelfde moment verbleven in dat Royal Atlantis-hotel in Dubai.”

Als je daar een kamer wil boeken begint het vanaf 2.000 euro per nacht. “Dat is een heel dure vakantie geweest, maar wel een vakantie waar de ogen van Wim in ieder geval open zijn gegaan. Sylvie schijnt er niet heel blij uitgezien te hebben. Zij houdt van uitgaan, eten in dure restaurants, zich verkleden, mooie jurken, fotootjes maken ervan, naar een leuke club gaan.” vertelt Bart in Shownieuws.

Sylvie zou het ‘doodsaai’ vinden met Wim

Hoe zag Wim de vakantie met zijn dochters en Sylvie? “Hij zag het meer als een soort gezinsvakantie. Zijn dochters waren ook mee. En daar schijnt het toch wel mis te zijn gegaan. Daar is hij echt tot de ontdekking gekomen: jij bent een heel andere vrouw dan de man die ik ben, dit hoort gewoon niet bij mij.”

Sylvie zou het echt dóódsaai vinden met Wim, aldus Bart: “Ze liep daar echt met een gezicht op onweer rond in dat Dubai. Zij wilde naar die clubs en die dure restaurants en hij had zoiets van: laten we gewoon gezellig gourmetten.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mediacourant