Skip to main content

Het liefdesleven van Sylvie Meis is een veelbesproken onderwerp. Onlangs beëindigde ze nog haar relatie met Wim, maar ze zou nu alweer aan het daten zijn. Er zijn namelijk ook beelden opgedoken van Sylvie met haar nieuwe vlam.

Sylvie Meis op date met een nieuwe man

Het jucekanaal RealityFBI heeft via een bron te horen gekregen dat Sylvia afgelopen weekend aanwezig zou zijn geweest bij een wedstrijd van Ajax. Ze zou daar zijn geweest om haar zoontje, Damián aan te moedigen: “Sylvie Meis zat tijdens een wedstrijd van haar zoon bij Ajax met een man op de tribune”. Ook zou Story-fotograaf Edwin Smulders foto’s hebben gemaakt van Sylvie: “Edwin Smulders is druk bezig foto’s te maken.”

Tot dusver zijn de foto’s nog niet gepubliceerd, maar het kan zo maar zijn dat de Story met een scoop komt. Bij haar laatste relatie had Sylvie de touwtjes in handen toen haar relatie werd bekend gemaakt in de bekende Duitste krant, Bild.

Volgers van Sylvie reageren op het gerucht: “Toch mooi, die ontluikende liefde nu het weer bijna lente is. Naar mijn eigen bescheiden mening is dit weer is fan-tas-tisch nieuws om te lezen.
Gefelici Sylvie! Ik hoop dat je gelukkig wordt met deze Man” en iemand haalt uit naar Sylvie: “Vies ding, maar zij wordt wel overal n*t van ,dat dan weer wel”

Sylvie Meis laat afgetrainde lichaam zien

Onlangs liet Sylvie haar afgetrainde lichaam nog zien. Sinds het uit is tussen haar en Wim laat ze weer wat meer van zichzelf zien. Op haar Instagram heeft ze namelijk een story geplaatst waarin ze in strakke kleding te zien is. Het zou een samenwerking kunnen zijn, aangezien ze vele samenwerkingen heeft met allerlei merken. Wat Sylvie wil duidelijk maken met de foto is niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat ze met haar afgetrainde lichaam wil laten zien wat Wim mist. Een volger is heel kritisch op Sylvie: “Maar je bent wel weer gedumpt met al je zogenaamde geacteerde confidence ….. Ga nou gewoon eens normaal doen in plaats van dit nep leven dat louter bestaat uit uiterlijk vertoon.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat