Skip to main content

Het zal niemand zijn ontgaan, Kenneth Taylor en Jade Anna zouden een stelletje zijn en worden zelfs al in sport programma’s besproken. Ze hebben het nog niet officieel bevestigd, maar de geruchten gaan al een tijdje rond. Kenneth speelde zaterdag een sterke wedstrijd voor Ajax tegen Vitesse (5-0) en dat ging hem behoorlijk goed af.

Kenneth Taylor zou beter voetballen vanwege Jade Anna

Volgens de mannen van Veronica Offside zou Kenneth Taylor een sterkere wedstrijd hebben gespeeld vanwege zijn relatie met Jade Anna. Het is nog niet officieel, maar de geruchten gaan al een geruime tijd. Ajax won zaterdag van Vitesse (5-0). Tijdens de wedstrijd zou hij zijn toegejuicht door Jade Anna die in het vak 110 zat: “Leuk. Misschien speelt hij daarom wel zo goed, omdat hij vol vlinders zit” vertelt Andy van der Meijde in de uitzending.

Wesley Sneijder vindt het geen gekke gedachte: “Dat kan zeker. Die jongen heeft misschien een goed gevoel, gaat met plezier naar de club en weet ook dat hij fijn thuiskomt. Daar kan je van gaan vlammen, ja”. Zaterdag hebben supporters van Ajax massaal Jade Anna bedankt via Twitter en Instagram.

Meer energie door relatie met Jade Anna

Wesley is een lange tijd samen geweest met Yolanthe Cabeau en daarom vraagt Wilfred Genee vraagt aan hem of hij het herkent uit zijn voetbalcarrière. Daar reageert Wesley helder en duidelijk op: “Het hoeft niet steeds op mij betrokken te worden! Maar jij gaat toch ook lekker naar je werk als alles goed gaat thuis?”. Hij vertelt dat hij wel kan herinneren dat het ook zo bij hem ging. “Ik kan me uit mijn carrière wel herinneren dat het zo ging. Denk aan het WK 2010. Zo gaat het bij iedereen hoor.”  Andy van der Meijde die te gast is, vertelt dat hij het ook begrijpt: “Natuurlijk. Je krijgt meer energie. Je voelt je positief”.

Jade Anna en Kenneth gespot in Heemskerk

Onlangs verklapte Jade volgens velen per ongeluk zelf dat de twee een koppel zouden zijn. Het gebeurde met een foto van een kerstboom met cadeaus. De naam ‘Ken’, volgens de juice kanalen dus Kenneth, stond op één van de cadeaus. Deze foto werd door haar verwijderd en dat zou dan weer nog meer bewijs zijn.

Spionnen van Yvonne hadden ze samen gespot in Heemskerk waar Jade woont. Spionnen meldde dat de twee het helemaal niet gezellig zouden hebben gehad. Jade zou constant op haar telefoon hebben gezeten en de twee keken veel naar buiten.

Bekijk hier de beelden

Meer Video’s:

Bron: Instagram, Veronica Offside, Beeld: BSR Agency