Skip to main content

Gisteren was er een speciale aflevering van Temptation Island: het weerzien van de koppels! De kijkers zagen wie de relatietest heeft overleefd en welke stellen uit elkaar zijn. Waarbij vooral het weerzien van deelnemers Arda en Elke heel wat reacties opriep…

Arda werkte zich tijdens het programma al flink in de problemen. Hij kon de verleiding niet weerstaan en dook het bed in met verleidster Eline. Dit tot groot verdriet van zijn (ex)vriendin Elke.

Geen uitleg

En daar bleef het niet bij: Arda ging niet alleen vreemd, hij gaf ook geen uitleg voor zijn gedrag! Dit was de druppel voor Elke. Ze zette zich over haar ex heen en ging verder met haar leven. Maar hij maakt het haar niet gemakkelijk…

Heel pijnlijk

Tijdens het weerzien zorgde de Belg namelijk wéér voor een wel heel pijnlijk momentje. Hij gaf aan dat hij niet voor 100% sorry kan zeggen tegen Elke. En dat nemen de kijkers hem absoluut niet in dank af.

‘Je zou 100 keer sorry moeten zeggen!’

Twitter ontplofte: ‘Je zou 100 keer sorry moeten zeggen!’ en ‘Hij kan niet eens sorry zeggen en noemt zichzelf dan een man’, zijn maar een paar van de negatieve reacties.

Trouwens en kinderen

Arda laat weten inmiddels samen te zijn met verleidster Amber. De twee tortelduifjes wonen samen en hebben het zelfs al over trouwen en kinderen. Tot grote verbazing van veel kijkers, want op het eiland had de Belg maar weinig aandacht voor Amber. ‘Waaaaat, die Amber gaat met Arda? Nadat hij haar zo makkelijk weg had gezet? Zij is echt niet goed. Je weet niet hoe hij morgen denkt. Verliefd op de buurvrouw en daar een kinderwens mee ofzo‘, reageerde iemand op Twitter.

Check hieronder de reacties op Twitter:

Bron: Grazia, Twitter

Dit had niemand aan zien komen!

Leave a Reply