Skip to main content

Als we aan Temptation Island VIPS denken, dan denken we aan verleidster Daniëlle Koppers. Ze sloeg deelnemer Thomas Cox aan de haak en kreeg later een relatie met Love Island-winnaar Daniël van Pienbroek. Maar helaas zullen haar fans de brunette een tijdje moeten missen…

Stap terug vanwege hartproblemen

Daniëlle doet namelijk een stap terug vanwege hartproblemen, zo vertelt ze in haar Instagram Story. “Lieve mensen. Via deze weg wil ik jullie even laten weten dat ik de komende dagen even niet zo actief zal zijn. Er zijn wat problemen met mijn rikketik en vannacht lag ik dan ineens in een ambulance. No worries, alles komt goed, maar ik doe het eventjes rustig aan”, laat de realityster weten.

Lieve berichtjes van volgers

Veel volgers zijn geschrokken en betuigen hun steun. ‘Ik zie dat zoveel van jullie hele lieve berichten hebben gestuurd! Ik ga mijn best doen alles te lezen en te beantwoorden binnenkort. Maar op deze manier alvast super super bedankt!’, schrijft Daniëlle in haar story.

We hopen dat Daniëlle zich snel weer beter voelt!

Bekijk Daniëlle’s Instagram Story op onderstaande foto’s:

Bron: Lovereality.nl, Instagram

Temptation Daniëlle relatie 

Daniëlle plaatste eerder een Instagram-verhaal waarin ze vertelde over de scheiding van twee mensen en er gebeurden veel dingen die ze niet verliefd kon vinden. Ze wenste hem ook het allerbeste. Daniel plaatste vervolgens een foto op Instagram en schreef dat hij veel nieuws over de pauze ontving. Hij wilde laten zien dat hij nooit vals speelde omdat veel mensen dat lijken te denken.

Ze woog eerst maar 35 kilo!

Leave a Reply